Ik krijg 'Foutcode 81b'

Als je de volgende fout ziet:

We hebben problemen met het resetten van jouw wachtwoord. Klik hier om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Als het probleem aanhoudt, bezoek dan het Disney+ Help Center (Foutcode 81b).

Dit betekent dat er een probleem was met het opnieuw instellen van jouw wachtwoord. Je moet opnieuw beginnen met het opnieuw instellen van het wachtwoord, wat je hier kunt doen.

Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met de klantenservice via één van de onderstaande kanalen voor hulp.