Hur tömmer jag min webbläsares cache?

Tittar du på Disney+ i en webbläsare? Att tömma webbläsarens cache med jämna mellanrum kan ge bättre stabilitet och prestanda.

För instruktioner om hur du tömmer webbläsarens cache, klicka eller tryck på den webbläsare som du använder för att titta på Disney+:
Chrome
Edge
Firefox
Safari

Chrome
Mac och Windows

Klicka på Mer längst upp till höger i din webbläsare. (Det kan vara en kolumn med tre prickar eller en ikon med en pil som pekar uppåt, beroende på vilken version du använder.)

1. Välj Fler verktyg
  2. Välj Rensa webbinformation
  3. Välj ett tidsintervall
    1. Om du vill radera allt väljer du Sedan kontot skapades
  4. Markera följande rutor
    1. Cookies
    2. Annan webbplatsdata
    3. Cachade bilder och filer
  5. Klicka på Rensa data

Edge
Windows

1. Klicka på navikonen (stjärnan med de tre vågräta linjerna).
  2. Klicka på Historik i den vänstra panelen
  3. Klicka på Rensa historik
  4. Markera rutorna för:
    1. Cookies
    2. Sparade webbplatsdata
    3. Cachelagrade data och filer
  5. Klicka på Radera

Firefox
Mac

1. Klicka på menyn Historik längst upp på skärmen
  2. Välj Rensa ut tidigare historik
  3. I listrutan Tidsintervall att ta bort: väljer du All historik
  4. Markera rutan för Cache
  5. Klicka på Ta bort för att bekräfta
  6. Starta om eller uppdatera Firefox

Windows

1. Klicka på Firefox-menyn (längst upp i högra hörnet)
  2. Välj Historik
  3. Välj Rensa ut tidigare historik
  4. I listrutan Tidsintervall att ta bort: väljer du All historik
  5. Markera rutan för Cache
  6. Klicka på Ta bort
  7. Starta om eller uppdatera Firefox

Safari
Mac

1. Klicka på Safari i menyraden
  2. Välj Inställningar
  3. Välj fliken Integritet
  4. Välj Hantera webbplatsdata
  5. Klicka på Ta bort alla
  6. Klicka på Ta bort nu för att bekräfta

Notera: Om du fortfarande har problem med anslutningen kan du kontakta vår kundtjänst. Du kan nå oss via chatt, telefon eller sociala medier.