Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Als je je op de Disney+ website hebt geregistreerd, voer je deze stappen uit om je abonnement op te zeggen:

1. Ga via je Internetbrowser naar www.disneyplus.com en meld je aan.
  2. Klik rechtsboven op Profiel.
  3. Klik op Account.
  4. Selecteer je abonnement en vervolgens op Abonnement opzeggen.
  5. Klik op Opzegging voltooien om te bevestigen.

Als je je abonnement opzegt, kun je tot het einde van de huidige factureringscyclus gebruikmaken van Disney+.

Als je via de Apple- of Android-app een abonnement op Disney+ hebt genomen, moet je het abonnement rechtstreeks opzeggen via het platform dat je hebt gebruikt om je te abonneren. Volg de onderstaande links voor verdere instructies:

Opmerking: