Hoe stel ik mijn taal en ondertiteltaal in?

Wanneer de Disney+-app opstart, gebruikt deze de huidige systeeminstellingen van het apparaat of platform voor ondertiteling en taalaudio. Deze instelling kan op elk moment worden gewijzigd voor Disney+.

Om je audiotaal in te stellen voor Webbrowser, Mobiele apparaten, Smart-tv’s, PlayStation en Xbox:

1. Terwijl je een video kijkt, klik je op het pictogram in de rechterbovenhoek van je scherm om de audio- en ondertitelinstellingen weer te geven
  2. Selecteer de gewenste taal uit de lijst
  3. Sluit het scherm en ga terug naar de video met je nieuwe instellingen
  4. Je geselecteerde taalinstellingen worden op dit profiel opgeslagen.