Hvordan laster jeg ned videoer på mobilenheten min, slik at jeg kan se dem offline?

Nedlastinger er flott når du vil se på Disney+ mens du er på farten. Det gjør at du kan spille av nedlastet innhold uten å ha internettforbindelse.

Nedlastinger er støttet på mobilenheter: Apple- og Android-telefoner og -nettbrett samt på Amazon Fire-nettbrett.

Følg disse trinnene for å laste ned filmer, episoder og sesonger fra Disney+ til telefonen eller nettbrettet ditt:

1. Åpne Disney+-appen
  2. Trykk på filmen, episoden eller sesongen du vil laste ned
  3. Trykk på LAST NED (til høyre for SPILL AV-knappen).

Trenger du hjelp til å slette en nedlasting? Se disse vanlige spørsmålene

Trenger du fremdeles hjelp til å feilsøke nedlastinger? Se disse vanlige spørsmålene