Hvorfor blir jeg bedt om å skrive inn en kode når jeg logger inn?

The Walt Disney Company bruker et enhetlig registreringssystem, som betyr at du har én enkelt Disney-konto (tilknyttet en individuell e-postadresse) på tvers av flere digitale produkter og opplevelser fra Disney.

Du kan bli bedt om å bekrefte kontoinformasjonen din fordi passordet du oppga for Disney+, ikke er det samme som passordet du har brukt for Walt Disney Company-kontoen din.

Når du oppgir passkoden din – som du får via e-post – og bekrefter Disney-kontoen din, blir passordet oppdatert for Disney+ og alle andre produkter og tjenester som bruker Disney-kontoen.

Her er noen av produktene og tjenestene til The Walt Disney Company hvor du kanskje allerede har en Disney-konto:

Hvor får jeg passkoden? Passkoden blir sendt til e-postadressen du brukte til å sette opp Disney+-kontoen din.