Hoe verander ik mijn e-mailadres?

Dat is gelukkig niet moeilijk. Lees verder om te ontdekken hoe je dit doet.

Kies eerst je apparaat:
Webbrowser
Mobiel apparaat
Apple TV
PlayStation /Xbox

Webbrowser

1. Log op een computer in bij Disney+
  2. Houd de muisaanwijzer boven je profiel in de rechterbovenhoek
  3. Selecteer ACCOUNT
  4. Selecteer E-MAILADRES WIJZIGEN
  5. Voer je nieuwe e-mailadres in
  6. Voer je huidige wachtwoord in
  7. Selecteer OPSLAAN

Je ontvangt een e-mail op je nieuwe e-mailadres ter bevestiging van de wijziging.

Mobiel apparaat

1. Open de Disney+-app op je mobiele apparaat
  2. Log in
  3. Klik op je profielpictogram in de onderste navigatiebalk
  4. Klik op ACCOUNT
  5. Klik op E-MAILADRES WIJZIGEN
  6. Voer je nieuwe e-mailadres in
  7. Voer je huidige wachtwoord in
  8. Klik op OPSLAAN

Je ontvangt een e-mail op je nieuwe e-mailadres ter bevestiging van de wijziging.

Apple TV

1. Open de Disney+-app op je Apple TV
  2. Log in
  3. Selecteer het pictogram Instellingen in de navigatiebalk aan de linkerkant
  4. Selecteer ACCOUNT
  5. Selecteer E-MAILADRES WIJZIGEN
  6. Voer je nieuwe e-mailadres in
  7. Voer je huidige wachtwoord in
  8. Selecteer OPSLAAN

Je ontvangt een e-mail op je nieuwe e-mailadres ter bevestiging van de wijziging.

PlayStation /Xbox

1. Open de Disney+-app op je PS4 of Xbox One
  2. Log in
  3. Selecteer het pictogram Instellingen in de navigatiebalk aan de linkerkant
  4. Selecteer ACCOUNT
  5. Selecteer E-MAILADRES WIJZIGEN
  6. Voer je nieuwe e-mailadres in
  7. Voer je huidige wachtwoord in
  8. Selecteer OPSLAAN

Je ontvangt een e-mail op je nieuwe e-mailadres ter bevestiging van de wijziging.