Hoe kan ik de videokwaliteit aanpassen op Disney+?

Disney+ detecteert automatisch ondersteunde videoformaten en speelt de hoogste kwaliteit video af. Ondersteunde videoformaten voor een bepaalde titel zijn te vinden in de DETAILS onder elke titel.

Als u problemen met het afspelen van video ervaart, bezoek dan dit artikel voor mogelijke oplossingen.

Maar we geven je ook graag keuzemogelijkheden! Je kunt ook de streaming videokwaliteit aanpassen door de instellingen voor datagebruik aan te passen. Daarover kun je hier meer lezen.

Om optimaal van Disney+ te kunnen genieten, moeten alle componenten, inclusief HDMI-kabels, digitale content met hoge bandbreedte ondersteunen. Externe displays moeten HDCP 2.2 ondersteunen voor 4K Ultra HD- en HDR-content. Oudere audio- en videocomponenten kunnen een impact hebben op de kwaliteit of helemaal niet werken.

Raadpleeg de fabrikant van het apparaat voor de mogelijkheden van uw specifieke apparaat.