Waar kan ik profielen instellen en beheren?

Met Disney+ kun je afzonderlijke profielen instellen of zelfs een gezinsprofiel maken als je een filmavondje organiseert. Je kunt via Disney+ tot zeven profielen per account maken. Abonnees kunnen profielen in een account maken en elk profiel aanpassen met avatars van bekende Disney-merken.

Volg deze stappen om een profiel in te stellen:

1. Ga zodra je bent aangemeld naar het gedeelte Profiel:
    • Klik als je een tv met internetverbinding gebruikt linksboven op het profielicoontje.
    • Tik als je een mobiel apparaat gebruikt rechtsonder op het profielicoontje.
    • Klik als je een Internetbrowser gebruikt rechtsboven op het profielicoontje.
  2. Selecteer Profiel bewerken om de primaire instellingen van je profiel te wijzigen of selecteer Profiel toevoegen om een nieuw profiel toe te voegen.
  3. Voer een naam in voor het profiel.
  4. Wanneer je een profiel voor een kind maakt, kun je de Kinderprofiel instellen om de content die onze jongere fans kunnen bekijken te beperken. Klik hier voor meer informatie op Kinderprofiel.

Het hoofdprofiel is dat van de eigenaar van het account en uitsluitend dit profiel heeft toegang tot de betalingsgegevens.