Se sesong 2 av «The Mandalorian» på Disney+

Sesong 2, episode 1 av «The Mandalorian» kommer på Disney+ 30. oktober 2020. Velg et alternativ nedenfor for å få mer informasjon:

Hva er nytt i sesong 2 av «The Mandalorian»?
I sesong 2 fortsetter The Mandalorian og The Child sin reise. De møter fiender og samler allierte på sin vei gjennom en farlig galakse under den urolige perioden etter Det galaktiske imperiets fall.

I hovedrollene i «The Mandalorian» finner vi Pedro Pascal, Gina Carano, Carl Weathers og Giancarlo Esposito. Regissørene for den nye sesongen er blant annet Jon Favreau, Dave Filoni, Bryce Dallas Howard, Rick Famuyiwa, Carl Weathers, Peyton Reed og Robert Rodriguez. Serieskaper Jon Favreau er produksjonsleder sammen med Dave Filoni, Kathleen Kennedy og Colin Wilson, med Karen Gilchrist som sam-produksjonsleder.

Når blir sesong 2 av «The Mandalorian» tilgjengelig på Disney+?
Sesong 2, episode 1 av «The Mandalorian» har premiere 30. oktober 2020 kl. 00.01 Pacific Standard Time på Disney+. Nye episoder vises ukentlig på fredager klokken 00.01 Pacific Standard Time. Hvis du gleder deg til å se den, kan du se på traileren og få mer informasjon om serien før den starter.

Hva trenger jeg for å se sesong 2 av «The Mandalorian»?
Sesong 2 av «The Mandalorian» strømmes bare på Disney+, så du må abonnere for å kunne se den. Hvis du er ny på Disney+, kan du få mer informasjon om tjenesten og følge disse trinnene for å registrere deg.

Finn ut om Disney+ er tilgjengelig i landet ditt og sørg for at du har en støttet enhet å strømme fra.

Jeg må abonnere på Disney+ igjen for å se «The Mandalorian». Hvordan gjør jeg det?

1. Gå til disneyplus.com for å aktivere Disney+-abonnementet ditt på nytt
  2. Skriv inn e-postadressen som er tilknyttet Disney+-kontoen din
  3. Skriv inn passordet som er tilknyttet Disney+-kontoen din
  4. Du vil se meldingen «Velkommen tilbake! Det ser ut til at du ikke abonnerer.» Det betyr at Disney+ gjenkjenner kontoen din, men du må reaktivere abonnementet.
  5. Velg Reaktiver abonnement
  6. Velg abonnementstype (månedlig eller årlig)
  7. Skriv inn betalingsinformasjon (hvis informasjonen allerede er lagret, behøver du kanskje ikke å skrive den inn på nytt)
  8. Velg Se nå