Saan virhekoodin 32

Jos näet seuraavan virheen:

Tiliisi ei saada yhteyttä. Kirjaudu ensin ulos ja kirjaudu sitten uudelleen sisään. Jos ongelma ei poistu, katso lisätietoja Disney+ -ohjekeskuksesta (virhekoodi 32).

Tämä tarkoittaa, että emme voi muodostaa yhteyttä tiliisi, ja sinun on kirjauduttava uudelleen sisään voidaksesi käyttää Disney+ -palvelua. Kirjaudu ensin ulos ja kirjaudu sitten uudelleen sisään Disney+ -palveluun.

Unohditko käyttäjätunnuksesi tai salasanasi? Disney+ -tilisi vahvistussähköposti sisältää tilisi sisäänkirjautumistiedot. Olet saanut tämän sähköpostin, kun rekisteröidyit Disney+ -palveluun.

Lue usein kysytyt kysymykset salasanan vaihtamisesta

Tarvitsetko yhä apua?
Voit ottaa meihin yhteyttä chatilla, puhelimella tai sosiaalisen median kautta.