Hoe speel ik een download af?

Zorg er eerst voor dat je download is voltooid. Hulp nodig bij het downloaden?

Selecteer DOWNLOADS om je downloads te bekijken. Dit vind je rechtsonder in de menubalk. Er staat ook een neerwaartse pijl naast afzonderlijke titels die volledig gedownload zijn.

Volg deze stappen om je gedownloade content af te spelen:

1. Selecteer op de homepagina het downloadpictogram
  2. Selecteer de film, het programma of de serie waar je naar wilt kijken
  3. Selecteer AFSPELEN

Zo makkelijk is het om van de beste verhalen ter wereld te genieten, waar je maar bent.

Meer informatie over het oplossen van problemen met het afspelen van downloads vind je in deze FAQ.