Hantera hastighet för internetanslutning

Har du problem med anslutningen? Kan du inte spela upp innehåll? Kan du inte ladda ner programmen och filmerna du älskar?

En långsam eller ojämn internetanslutning kan vara ett problem när du ska titta på Disney+. Men vi kan hjälpa dig.

Det första steget är att göra ett hastighetstest för att ta reda på hur snabb din anslutning är.

För jämn streaming av hög kvalitet rekommenderar vi följande nerladdningshastigheter:

Mer information om rekommendationer för internethastighet för Disney+ finns här.

Om din anslutning inte når upp till våra rekommenderade hastigheter bör du kontakta din internetleverantör för att jämföra resultat och diskutera vilka valmöjligheter du har.

Om du klarade hastighetstestet och ändå har problem med anslutningen kan du prova följande steg:

1. Stäng alla appar eller program
  2. Om du använder en trådlös anslutning, flytta enheten närmare wifi-källan. (Om möjligt, anslut enheten direkt till routern med en Ethernet-kabel.)
  3. Stäng av alla andra enheter som är anslutna till ditt hemnätverk
  4. Starta om din streamingenhet
  5. Öppna Disney+
  6. Testa din anslutning genom att spela upp en titel från Disney+

Om du fortfarande har problem med att titta på Disney+ efter att du har följt de här stegen rekommenderar vi att du läser våra felsökningssteg för videouppspelning.