Jeg får «Feilkode 6»

Hvis du ser følgende feil:

Beklager, vi har problemer med å opprette kontoen din. Fyll inn kontoinformasjonen på nytt og prøv igjen. Gå til hjelpesenteret hvis problemet vedvarer (feilkode 6).

Det betyr at vi har problemer med å opprette kontoen din basert på informasjonen du oppga. Det kan være at du har skrevet inn en ugyldig e-postadresse eller at passordet ikke oppfyller passordkriteriene.

Passordkriterier
Passordet ditt på Disney+ må:

Merk: Disney+ skiller mellom store og små bokstaver i passord

Har du glemt brukernavnet eller passordet ditt? Bekreftelses-e-posten for kontoen din inneholder innloggingsdetaljene (Du fikk denne e-posten da du registrerte deg for Disney+).Du kan også gå hit for å få flere feilsøkingstips om innlogging.