Wat zijn de systeemvereisten voor desktopcomputers voor Disney+?

Voor de beste ervaring raden wij je aan de meest recente beschikbare versie van je favoriete webbrowser te gebruiken. Een snelle internetverbinding is vereist. Bij gebruik van een extern display is HDCP 2.2 vereist voor HD-content.

Disney+ ondersteunt de volgende besturingssystemen en browsers:

MacOS

Windows

Disney+ wordt niet ondersteund in de volgende browsers:

Alle niet-vermelde besturingssystemen worden niet ondersteund