Saan virhekoodin 10

Jos näet seuraavan virheen:

Sisäänkirjautuminen tilillesi ei onnistunut. Yritä uudelleen antamalla tilitietosi uudelleen. Jos ongelma ei poistu, katso lisätietoja Disney+ -ohjekeskuksesta (virhekoodi 10).

Tämä tarkoittaa, että sisäänkirjautumisessa tilillesi esiintyy ongelmia ja sinun on kirjauduttava uudelleen sisään. Tarkista, että olet kirjoittanut oikein sisäänkirjautumistietosi.

Unohditko käyttäjätunnuksesi tai salasanasi? Disney+ -tilisi vahvistussähköposti sisältää tilisi sisäänkirjautumistiedot. Olet saanut tämän sähköpostin, kun rekisteröidyit Disney+ -palveluun. Jos et enää muista kyseisiä sisäänkirjautumistietoja, voit vaihtaa salasanasi kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi sisäänkirjautumisen yhteydessä ja valitsemalla Unohtunut salasana -vaihtoehdon seuraavalla sivulla.