Jeg får «Feilkode 42»

Hvis du ser følgende feil:

Vi beklager, vi har problemer med å koble deg til tjenesten. Se etter om du fremdeles er tilkoblet internett og prøv igjen (feilkode 42).

Det betyr at tjenesten eller videoen du prøver å få tilgang til, ikke kan spilles av på grunn av: svak internettilkobling eller et tidsavbrudd.

Kontroller at du bruker riktig internettilkobling. Deretter kobler du til enheten din igjen.

Se disse vanlige spørsmålene for å finne feilsøkingsinstrukser for videoavspilling.