Wie stuurt de GroupWatch-uitnodiging naar mijn familie en vrienden?

Alleen de host kan de uitnodiging naar zijn / haar familie en vrienden sturen.

De host zal de uitnodiging verzenden met zijn / haar eigen berichtenservice buiten de Disney + app door een bericht te maken met de uitnodigingslink, ontvangers te selecteren en het bericht te verzenden.

Disney + zal dit bericht niet verzenden. Disney + ontvangt de contactgegevens van de ontvangers van het bericht niet en neemt geen contact op met jouw genodigden. Je moet de uitnodigingslink in een persoonlijk bericht naar jouw genodigden sturen vanaf je mobiele apparaat of webbrowser.

Jouw genodigden die je bericht ontvangen, kunnen lid worden van de GroupWatch door op de uitnodigingslink te klikken.