Waarom ontbreekt bepaalde content?

In uitzonderlijke gevallen kan Disney+ bepaalde afleveringen van een tv-serie weglaten. Dit gebeurt om verschillende redenen, zoals de classificatie, beschikbaarheid van rechten of een redactionele beslissing.

Als je vragen of opmerkingen hebt over specifieke content die ontbreekt op Disney+, neem dan contact op met de klantenservice van Disney+. Je kunt ons bereiken via de chat, telefoon of social media.

Feedback geven: selecteer de knop Feedback geven op de startpagina van het Disney+ Help Center (dit is een van de vier grote knoppen onder de zoekbalk).