Wat betekent de fout 'We hebben moeite met het herkennen van de toegangscode'?

Als je de volgende fout ziet:

Het spijt ons, maar we hebben moeite met het herkennen van de toegangscode. Vraag een nieuwe eenmalige toegangscode aan. Als het probleem aanhoudt, bezoek dan het Disney+ Help Center.

Dan kan dit betekenen dat je meerdere verzoeken hebt gedaan voor een eenmalige toegangscode, en dat de door jou ingevoerde code niet op volgorde is. Wacht 15 minuten en probeer dan je wachtwoord opnieuw in te stellen vanaf het inlogscherm. Zodra je de nieuwe toegangscode in je e-mail hebt ontvangen, voer je deze toegangscode in je profiel in zoals aangegeven in het bericht. Toegangscodes verlopen na 15 minuten.

Als je problemen blijft ondervinden, neem dan contact op met de Klantenservice via één van de onderstaande kanalen voor hulp.