Hva er phishing, og hvordan setter det Disney-kontoen min i fare?

Phishing er når noen gir seg ut for å være noen du stoler på og som prøver å få tak i personopplysninger som brukernavn, personnumre, passord og kredittkortinformasjon på nettet.

Disney vil aldri be deg om personlig informasjon med mindre du velger å kontakte Disney, og det er nødvendig for å løse et problem.

For din sikkerhets skyld: Hvis du får en e-post eller telefonoppringning fra en organisasjon som hevder å være Disney og ber deg om å oppgi denne typen informasjon eller kontoinformasjon for Disney+, bør du ikke svare.