Ik krijg 'Foutcode 87'

Als je de volgende fout ziet:

Het spijt ons, maar we konden jouw gebruikersprofiel niet vinden. Probeer je af te melden en je opnieuw aan te melden. Als het probleem aanhoudt, bezoek dan het Disney+ Help Center (Foutcode 87).

Dan betekent dit dat we een probleem hebben met het vinden van jouw gebruikersprofiel wanneer je ingelogd bent. Dit kan een interne fout zijn, of het kan zijn dat je profiel net verwijderd is. Log volledig uit bij Disney+ en probeer opnieuw in te loggen.

Als dit probleem aanhoudt, neem dan contact op met de klantenservice via één van de onderstaande kanalen voor hulp.

Of, als je de volgende fout ziet:

Het spijt ons, maar we konden jouw account niet vinden via het wachtwoord dat je hebt opgegeven. Maak een nieuw wachtwoord aan. Als het probleem aanhoudt, bezoek dan het Disney+ Help Center (Foutcode 87).

Dan betekent dit dat we een probleem hebben met het wachtwoord dat je hebt opgegeven. Voer een nieuw wachtwoord in dat voldoet aan onze wachtwoordcriteria.

Wachtwoorden zijn hoofdlettergevoelig en moeten ten minste 6 tekens lang zijn en moeten ten minste 1 cijfer of 1 speciaal teken bevatten.

Als dit probleem aanhoudt, neem dan contact op met de klantenservice via één van de onderstaande kanalen voor hulp.