Lataukseni toisto ei onnistu. Kuinka korjaan tämän?

Kokeile ensin päivittää Disney+ -sovellus, jotta voit taas toistaa suosikkiohjelmiasi, -elokuviasi ja -sarjojasi.

Jos sovellus ei vieläkään toimi oikein, kokeile seuraavia vianetsintävaihtoehtoja:

Huom: Varmista, että internetyhteys toimii. (Katso suositellut latausnopeudet usein kysytyistä kysymyksistä.)

Päivitä latauksesi

1. Poista sisältö, jota yrität toistaa
  2. Lataa sisältö uudelleen

Käynnistä laitteesi uudelleen

1. Sammuta laitteesi kokonaan
  2. Kun se on sammutettu, kytke se uudelleen päälle

Päivitä laitteesi

1. Varmista, että laitteessasi on uusimmat ohjelmistopäivitykset

Asenna sovellus uudelleen

Apple-laitteet:

1. Napauta ja pidä painettuna sovelluskuvaketta, kunnes se alkaa heilua
  2. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa rastia (x)
  3. Paina Poista
  4. Asenna sovellus uudelleen App Storen kautta

Android-laitteet

1. Napauta Play Store
  2. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa kolmea viivaa
  3. Napauta Omat sovellukset
  4. Napauta sovellusta, jonka haluat poistaa
  5. Napauta Poista ja vahvista
  6. Asenna sovellus uudelleen Play Storen kautta

Huomioi, että latauksesi poistetaan, jos Disney+ -sovellus poistetaan laitteestasi.