Saan virhekoodin 13

Jos näet seuraavan virheen:

Disney+ -sisältöä voi ladata ja katsoa jopa 10 laitteella. Näyttää siltä, että olet ylittänyt kyseisen rajan. Jos epäilet, että näet tämän viestin vahingossa, katso lisätietoja Disney+ -ohjekeskuksesta (virhekoodi 13).

Disney+ -tilisi mahdollistaa ladatun sisällön tallentamisen jopa 10 laitteelle kerralla ja sisällön katsomisen 4 laitteella samanaikaisesti. Kun ylität tämän rajan, saatat nähdä tämän virheen ja joudut poistamaan yhden näistä laitteista tililtäsi, ennen kuin voit ladata sisältöä uudelle laitteelle.

Haluatko lisätietoja latausten poistamisesta? Katso nämä usein kysytyt kysymykset.