Jeg får «Feilkode 39»

Hvis du ser følgende feil:

Vi beklager, men vi kan ikke spille av videoen du ba om. Prøv på nytt. Gå til hjelpesenteret hvis problemet vedvarer (feilkode 39).

Det betyr at videoen du prøver å se, ikke kan spilles av for øyeblikket. Det kan skyldes en rettighetstilgjengelighet eller et annet problem med Disney+. Sørg for at enheten du bruker, er en støttet enhet (finnes her) og at internettilkoblingen din fungerer som den skal. Gå hit for å finne mer om feilsøking av internettilkobling.

Kontakt kundeservice hvis dette problemet vedvarer. Du kan nå oss via chat, telefon eller sosiale medier.