Hvordan foretager jeg en total genstart?

Det kan være nyttigt at slukke fuldstændigt for din streamingenhed og starte den igen kan være for at opfriske din forbindelse.

Følg disse trin for at foretage en total genstart:

1. Sluk for den enhed, du bruger til at se Disney+, ved at bruge afbryderknappen, hvis muligt
  2. Sluk også for modem og router med afbryderknappen, og træk stikket ud af stikkontakten. (Dette trin er ikke relevant, hvis du bruger mobildata via dit teleselskab)
  3. Genstart dit modem og router
  4. Genstart din streamingenhed (Vi anbefaler at vente 30 sekunder)
  5. Åbn Disney+
  6. Prøv at streame igen