Varför får jag ljud eller stereoljud av dålig kvalitet istället för surroundljud eller Dolby Atmos?

Disney+ erbjuder ett växande bibliotek av innehåll med 5.1 surroundljud och Dolby Atmos. För att kunna njuta av 5.1 surroundljud eller Dolby Atmos behöver du ett ljudsystem som är kompatibelt med Dolby Digital Plus (för 5.1) och/eller Dolby Atmos.

Ta reda på vilka format som stöds
Det är enkelt. Du hittar de ljudformat som stöds på fliken MER INFO för varje titel.

För din bekvämlighet spelar Disney+ automatiskt upp ljud av den högsta kvalitet som ditt system har stöd för.

För en upplevelse av Disney+ av högsta möjliga kvalitet bör samtliga komponenter ha stöd för digitalt innehåll som kräver hög bandbredd, inklusive HDMI-kablar. Kontakta enhetens tillverkare för information om din eller dina specifika enheters funktionalitet.

Obs! Användning av äldre ljud- och videokomponenter kan inverka på kvaliteten eller helt förhindra uppspelning.

Har du kontrollerat din anslutningshastighet? Din anslutningshastighet kan också påverka ljudkvaliteten. Lär dig hur du gör ett hastighetstest.