Jeg fikk beskjed om at Disney-kontoen min var låst, og at jeg må tilbakestille passordet mitt. Hva har skjedd?

Hvis vi oppdager mistenkelig innloggingsaktivitet på Disney-kontoen din, låser vi kontoen og ber om tilbakestilling av passord. Dette er en del av vår forpliktelse til å beskytte sikkerheten din.

Merk: The Walt Disney Company bruker et enhetlig registreringssystem, som betyr at du har én enkelt Disney-konto (tilknyttet en individuell e-postadresse) på tvers av flere digitale Disney-produkter og -tjenester. Les mer om dette her.