Welke titels zijn beschikbaar voor kinderprofielen?

Een kinderprofiel biedt een speciaal samengesteld aanbod van content die voornamelijk bestaat uit tv-programma's met de classificatie TV-7FV en films met de classificatie G in de Verenigde Staten of vergelijkbare classificaties in andere landen. Titels met een contentwaarschuwing over negatieve voorstellingen en/of een verkeerde behandeling van mensen of culturen zijn uitgesloten.

Je kunt de instelling kinderprofiel inschakelen voor elk profiel dat aan je Disney+-account is gekoppeld, behalve voor dat van de hoofdaccounthouder.

Let op: vanwege lokale classificaties en cultureel gevoelige kwesties kan het per regio verschillende welke specifieke titels beschikbaar zijn voor kinderprofielen in verschillende regio's.