Jeg får «Feilkode 14»

Hvis du ser følgende feil:

Beklager, vi finner ikke e-postadressen din (eller passordet) i systemet vårt. Fyll inn detaljene dine igjen og prøv på nytt. Gå til hjelpesenteret hvis problemet vedvarer (feilkode 14).

Dette betyr at du har oppgitt en ugyldig e-postadresse eller passord.

Har du glemt brukernavnet eller passordet ditt? Bekreftelses-e-posten for kontoen din inneholder innloggingsdetaljene. (Du fikk denne e-posten da du registrerte deg for Disney+.)