Hvordan bruker jeg undertekster?

Bortsett fra sjeldne unntak er filmene og seriene på Disney+ tilgjengelige med engelske undertekster for hørselshemmede (SDH) på de fleste enheter og plattformer, inkludert:

Følg disse trinnene for å slå på undertekster når du spiller av innhold:

1. Velg tastaturikonet i videospilleren i øverst til høyre på skjermen din
  2. Velg foretrukket språk for undertekster.

Gjør ytterligere justeringer
Du kan gjøre ytterligere justeringer på utseendet av tekstingen på enhetene og plattformene dine ved å følge disse trinnene: