Hvordan kan jeg best beskytte passordet til Disney-kontoen min?

Gode passord bidrar til å holde Disney-kontoen din sikker. Trenger du noen tips om oppretting av et sikkert passord? Her er seks nyttige tips:

1. Ikke bruk vanlige passord som «123456» eller «qwerty»
  2. Bruk et unikt passord til Disney-kontoen din. Unngå å bruke Disney, D+, navnet ditt eller variasjoner på e-postadressen din eller noe annet som lett kan gjettes.
  3. Ikke bruk samme passord på flere nettsteder.
  4. Bytt passord jevnlig. Du finner veiledning om hvordan du endrer det i hjelpesenteret her
  5. Vurder å bruke en pålitelig passordbehandler som er tilgjengelig gjennom nettleseren din, eller et tredjepartsprodukt som genererer og lagrer unike passord til nettbaserte kontoer.
  6. Hver gang du bytter passord, må du se i innboksen (også i reklame- eller søppelpostmapper) etter en e-post med en engangspasskode.

Merk: Hvis du tror at det har vært brudd på kontosikkerheten din, må du kontakte Disney+ kundeservice umiddelbart.