Miksi jotakin sisältöä puuttuu?

Poikkeuksellisissa olosuhteissa Disney+ jättää pois tietyt jaksot tietystä televisiosarjasta monista mahdollisista syistä, kuten ikäraja, oikeuksien saatavuus tai muut toimitukselliset päätökset.

Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja Disney+ -palvelusta puuttuvasta sisällöstä, ota yhteyttä Disney+ -asiakaspalveluun. Voit ottaa meihin yhteyttä chatilla, puhelimella tai sosiaalisen median kautta.

Palautteen antaminen: Valitse Anna palautetta -painike Disney+ -ohjekeskuksen kotisivulta. (Se on yksi neljästä suuresta painikkeesta hakupalkin alla.)