Har Disney+ stöd för Dolby Vision?

Ja, Disney+ erbjuder ett växande bibliotek av innehåll med stöd för standarden Dolby Vision. Du kan se vilka videoformat som stöds av den film, det tv-program eller den serie som du vill titta på genom att välja MER INFO. Du hittar fliken MER INFO i översikten över respektive film, program eller serie.

Titta med Dolby Vision
Du behöver en enhet, tv eller skärm som är kompatibel med Dolby Vision och en internetanslutning med hög hastighet. (Vi rekommenderar en nerladdningshastighet på minst 25 Mbit/s för att kunna titta på Dolby Vision-innehåll.) Disney+ känner av systemets funktionalitet och spelar upp innehållet i Dolby Vision om det är tillgängligt.

För en upplevelse av Disney+ av högsta möjliga kvalitet bör samtliga komponenter ha stöd för digitalt innehåll som kräver hög bandbredd, inklusive HDMI-kablar.

För innehåll i 4K Ultra HD och HDR bör externa skärmar ha stöd för HDCP 2.2.

Obs! Användning av äldre ljud- och videokomponenter kan inverka på kvaliteten eller helt förhindra uppspelning. Kontakta enhetens tillverkare för information om din eller dina specifika enheters funktionalitet.