Ik krijg 'Foutcode 31'

Als je de volgende fout ziet:

Het spijt ons, maar we konden jouw locatie niet verifiëren. Schakel locatiediensten in en probeer het opnieuw. Als het probleem aanhoudt, bezoek dan het Disney+ Help Center (Foutcode 31).

Dan betekent dit dat er een probleem is met het verifiëren van je locatie. Als je op een mobiel apparaat zit en locatiediensten zijn uitgeschakeld, schakel dan locatiediensten in en probeer het opnieuw.

Locatiediensten op een iPhone of iPad

1. Tik op de Instellingen-toepassing
  2. Tik op Privacy
  3. Tik op Locatiediensten
  4. Zet de schakelaar op Aan
  5. Scroll naar beneden naar de Disney+-app
  6. Selecteer Tijdens het gebruik van de app

Locatiediensten op Android

1. Tik op Instellingen
  2. Tik op Locatie
  3. Verplaats de schuifregelaar naar Aan
  4. Tik op Modus
  5. Selecteer de modus die je verkiest: Hoge nauwkeurigheid: Levert de meest nauwkeurige locatiegegevens door GPS, WiFi-netwerken, Bluetooth en mobiele netwerken te gebruiken om le locatie te bepalen.

Als dit probleem aanhoudt, neem dan contact op met de klantenservice via één van de onderstaande kanalen voor hulp.