Titta på Själen på Disney+

Själen har premiär på Disney+ den 25 december 2020. Välj ett alternativ nedan om du vill veta mer:

Vad handlar Själen om?

Vad är det som gör dig till ... DIG? I Pixar Animation Studios senaste spelfilm Själen möter vi Joe Gardner (Jamie Foxx) – en musiklärare på mellanstadiet som får sitt livs chans att spela på stans bästa jazzklubb. Men ett litet felsteg förflyttar honom från New Yorks gator till Det Stora Före – en fantastisk plats där nya själar får sina personligheter, egenheter och intressen innan de skickas till jorden.

Joe, som är fast besluten att återvända till sitt eget liv, slår följe med den brådmogna själen 22 (Tina Fey), som aldrig har förstått tjusningen med att bli människa. Medan Joe desperat försöker visa 22 varför det är härligt att leva kan han mycket väl hitta svaren på några av livets viktigaste frågor.

Regisserad av Pete Docter, medregisserad av Kemp Powers och producerad av Dana Murray.

När finns Själen på Disney+?

Själen har premiär den 25 december klockan 10.00 (EET) på Disney+. Du som längtar efter att titta kan kolla in trailern innan filmen har premiär.

Vad behöver jag för att kunna titta på Själen?

Själen streamas bara på Disney+, så du måste abonnera på tjänsten för att kunna titta. Om Disney+ är nytt för dig kan du läsa mer om tjänsten och följa de här stegen för att registrera dig.

Titta efter om Disney+ är tillgängligt i ditt land och kontrollera att du har en enhet som stöds att streama från.

Jag behöver abonnera på Disney+ igen för att se Själen. Hur gör jag det?

1. Om du vill återaktivera ditt abonnemang på Disney+ går du till disneyplus.com
  2. Ange den e-postadress som är kopplad till ditt konto på Disney+
  3. Ange det lösenord som är kopplat till ditt konto på Disney+
  4. Du får se meddelandet Välkommen tillbaka – du verkar inte ha något abonnemang. Det betyder att Disney+ känner igen ditt konto, men att du måste starta om ditt abonnemang.