Hvordan bruker jeg Chromecast eller AirPlay til å se på Disney+ på TV-en min?

Du kan bruke Chromecast eller Apple Airplay til å strømme Disney+-innhold trådløst fra en Android- eller iOS-mobilenhet til TV-en din.

Velg en strømmeløsning og følg de anbefalte trinnene.
Chromecast
Apple AirPlay

Slik bruker du Chromecast:
Følg disse trinnene:

1. Åpne Disney+-appen
  2. Velg innholdet du vil se
  3. Velg SPILL AV
  4. Velg Chromecast-ikonet øverst på skjermen
  5. Velg strømmeenhet

Se etter dette: Når du er tilkoblet, skifter Chromecast-ikonet farge, og Disney+-filmen, -programmet eller -serien vil vises på skjermen din

Feilsøking av Chromecast
Kan du fremdeles ikke strømme? Prøv disse feilsøkingstipsene:

Merk: Få mer informasjon om Chromecast-modeller som er støttet av Disney+ i denne artikkelen.

Slik bruker du Apple AirPlay
Følg disse trinnene:

1. Åpne Disney+-appen
  2. Trykk på innholdet du vil se
  3. Trykk på SPILL AV
  4. Trykk på AirPlay-ikonet. (Det er øverst på skjermen.)
  5. Velg den Apple TV-en du vil bruke

Merk: Når du er tilkoblet, skifter AirPlay-ikonet farge.

Feilsøking av Apple AirPlay
Kan du fremdeles ikke se innholdet? Prøv disse feilsøkingstipsene:

Merk: Få mer informasjon om Apple TV-modeller som er støttet av Disney+, i denne artikkelen.