Hur använder jag Chromecast eller AirPlay för att titta på Disney+ på min tv?

Du kan använda Chromecast eller Apple AirPlay för att streama innehåll på Disney+ trådlöst från din Android- eller iOS-mobilenhet till din tv.

Välj den streaminglösning du använder och följ de rekommenderade stegen.
Chromecast
Apple AirPlay

Så här använder du Chromecast:
Följ de här stegen:

1. Öppna appen Disney+
  2. Välj det innehåll som du vill titta på
  3. Välj SPELA
  4. Välj Chromecast-ikonen längst upp på skärmen
  5. Välj din streamingenhet

Vad du ska titta efter: När du är ansluten ändrar Chromecast-ikonen färg och filmen, programmet eller serien från Disney+ visas på din enhet.

Felsökning av Chromecast
Kan du fortfarande inte casta? Prova de här felsökningstipsen:

Obs! Om du vill veta mer om vilka Chromecast-modeller som stöds av Disney+ kan du läsa den här artikeln.

Hur du använder Apple AirPlay
Följ de här stegen:

1. Öppna appen Disney+
  2. Tryck på det innehåll som du vill titta på
  3. Tryck på SPELA
  4. Tryck på AirPlay-ikonen (längst upp på skärmen)
  5. Välj den Apple TV som du vill använda

Obs! När du är ansluten ändrar AirPlay-ikonen färg.

Felsökning av Apple AirPlay
Kan du fortfarande inte titta? Prova de här felsökningstipsen:

Obs! Om du vill veta mer om vilka Apple TV-modeller som stöds av Disney+ kan du läsa den här artikeln.