Var finns Min lista?

Tittar du på Disney+ på din spelkonsol? Följ de här stegen för att hitta Min lista:

1. Öppna appen Disney+
  2. Välj MIN LISTA
    1. På tv-baserade enheter finns den i sidofältet.
    2. På mobilenheter väljer du din profilikon längst ner till höger.
    3. I webbläsare finns den i navigeringsfältet längst upp.
  3. Välj den film, det program eller den serie som du vill titta på

Här hittar du instruktioner för hur du lägger till filmer, tv-program och serier i Min lista eller raderar dem. Min lista är ett jättebra sätt att spara de filmer, tv-program och serier som du vill titta på – och du kan skapa en egen lista för varje kontoprofil på Disney+.

Du kan enkelt ta bort och lägga till titlar, och Min lista uppdateras alltid på alla dina enheter.

Du kan visa Min lista genom att välja MIN LISTA, som vanligtvis finns längst upp på hemskärmen för Disney+.

Om du vill lägga till ett nytt objekt i Min lista går du till MER INFO för titeln och väljer +-ikonen till höger om uppspelningsknappen. Knappen förvandlas till en bock för att bekräfta att objektet har lagts till. Om du vill ta bort objektet väljer du bara bocken igen, så tas den bort och förvandlas till en +-ikon.

Om du vill ha mer specifik information kan du välja din enhet/plattform bland nedanstående:

Webbläsare
Mobilenhet
Apple TV
PlayStation 4/Xbox One

Webbläsare

Tittar du på Disney+ i en webbläsare (som Safari eller Chrome)? Följ de här stegen för att hitta Min lista:

1. Gå till www.disneyplus.com
  2. Välj LOGGA IN
  3. Välj MIN LISTA (längst upp på sidan)
  4. Välj den film, det program eller den serie som du vill titta på

Mobilenhet

Tittar du på Disney+ på din iOS- eller Android-telefon? Följ de här stegen för att hitta Min lista:

1. Öppna appen Disney+
  2. Tryck på din profilbild (längst ner på skärmen)
  3. Tryck på MIN LISTA
  4. Tryck på den film, det program eller den serie som du vill titta på

Apple TV

Tittar du på Disney+ på Apple TV? Följ de här stegen för att hitta Min lista:

1. Öppna appen Disney+
  2. Välj MIN LISTA (alternativet bör synas till vänster på skärmen när du har visat navigeringsfältet på sidan)
  3. Välj den film, det program eller den serie som du vill titta på

PlayStation/Xbox

1. Öppna appen Disney+ på en ansluten enhet
  2. Välj Min lista i navigeringsfältet till vänster
  3. Alla filmer och program som du har lagt till i Min lista visas här. Klicka på den film eller det program som du vill titta på