Ik heb bericht gekregen dat mijn inloggegevens voor Disney+ zijn gewijzigd, maar dat heb ik niet gedaan. Waarom is dit gebeurd?

The Walt Disney Company gebruikt één gezamenlijk gebruikersregistratiesysteem, wat betekent dat je één Disney-account hebt (gekoppeld aan één e-mailadres) voor alle digitale producten en diensten van Disney. Zo kunnen we onze klanten een simpele, veilige en persoonlijke ervaring bieden.

Mogelijk heb je deze melding ontvangen dat je inloggegevens voor Disney+ zijn gewijzigd, omdat je deze gegevens hebt gewijzigd voor je account bij een ander Disney-product of -service dan Disney+. Andere populaire merken die deel uitmaken van de Disney-familie zijn:

Je registratiegegevens zijn hetzelfde voor alle diensten die gebruikmaken van je Disney-registratieprofiel. Als je je wachtwoord voor een service wijzigt, wordt dit voor alle services gewijzigd.

Let op: als je denkt dat iemand anders je account heeft gebruikt, neem dan onmiddellijk contact op met de klantenservice van Disney+. (We zijn 24/7 bereikbaar en helpen je graag via livechat, telefoon of social media.)

We raden ook aan om je wachtwoord te veranderen als je denkt dat de veiligheid van je account in gevaar is.

  Loading...