Jeg får «Feilkode 81b»

Hvis du ser følgende feil:

Vi har problemer med å tilbakestille passordet ditt. Klikk her for å tilbakestille passordet ditt. Gå til hjelpesenteret hvis problemet vedvarer (feilkode 81b).

Dette betyr at det oppstod et problem ved tilbakestillingen av passordet ditt, og at tilbakestillingsprosessen dermed ikke ble fullført. Du må starte prosessen med tilbakestillingen av passordet ditt på nytt. Sørg for at du velger et passord som oppfyller minstekravene for sikkerhet.