Hur håller jag mitt konto på Disney+ säkert?

Att skydda din säkerhet och integritet har högsta prioritet hos The Walt Disney Company, och vi har infört flera rutiner som säkerställer att vi skyddar ditt konto. 

För att ditt konto ska vara skyddat låser vi ditt konto inom fyra timmar och avslutar alla aktiva sessioner som är kopplade till ditt abonnemang på Disney+ om vi lägger märke till misstänkt inloggningsaktivitet. 

När ditt konto har låsts måste du återställa ditt lösenord nästa gång du loggar in. Välj Återställ lösenord så får du ett e-postmeddelande med instruktioner för hur du återställer ditt lösenord. Du måste välja ett annat lösenord än det som du använde tidigare. 

  Loading...