Sisäänkirjautuminen ei onnistu

Älä huoli. Me voimme auttaa. Tässä artikkelissa kerromme, kuinka voit kirjautua sisään seuraaviin laitteisiin ja alustoille:
Verkkoselain
Mobiililaite
Apple TV
PlayStation/Xbox
Älytelevisiot (Samsung, LG)

Verkkoselain
Jos käytät selainta, noudata seuraavia ohjeita vaihtaaksesi salasanasi.

1. Siirry verkkoselaimessa osoitteeseen www.disneyplus.com
  2. Valitse KIRJAUDU SISÄÄN (se on oikeassa yläkulmassa)
  3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi
  4. Kirjoita salasanasi
  5. Jos olet unohtanut salasanasi, noudata näitä ohjeita uuden salasanan luomiseksi
  6. Valitse KIRJAUDU SISÄÄN

Mobiililaite (iOS ja Android)
Jos käytät puhelinta, noudata seuraavia ohjeita vaihtaaksesi salasanasi.

1. Avaa Disney+ -sovellus mobiililaitteessasi
    • Jos sinulla ei vielä ole sovellusta, lataa se App Storesta tai Google Playsta
  2. Valitse KIRJAUDU SISÄÄN (se on näytön alareunassa)
  3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi
  4. Kirjoita salasanasi
  5. Jos olet unohtanut salasanasi, noudata näitä ohjeita uuden salasanan luomiseksi
  6. Valitse KIRJAUDU SISÄÄN

Apple TV

1. Avaa Disney+ -sovellus Apple TV:ssä
    • Jos sinulla ei ole sovellusta, voit ladata sen Apple TV -sovelluskaupasta
  2. Valitse KIRJAUDU SISÄÄN
  3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi
  4. Kirjoita salasanasi
  5. Jos olet unohtanut salasanasi, noudata näitä ohjeita uuden salasanan luomiseksi
  6. Valitse KIRJAUDU SISÄÄN

PlayStation/Xbox

1. Avaa Disney+ -sovellus PlayStation 4:ssä tai Xbox Onessa
    • Jos sinulla ei ole sovellusta, voit ladata sen PlayStation-sovelluskaupasta
  2. Valitse KIRJAUDU SISÄÄN
  3. Rekisteröitymisohjeet näkyvät näytöllä
  4. Kirjoita URL-osoite tietokoneen tai mobiililaitteen selaimeen
  5. Kirjoita 8-numeroinen koodi, jonka näet television näytöllä
  6. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi
  7. Laitteesi on nyt synkronoitu ja voit aloittaa katselun!

Älytelevisiot (Samsung, LG)

1. Avaa Disney+ -sovellus älytelevisiossa
    • Jos sinulla ei ole sovellusta, voit ladata sen TV:n sovelluskaupasta
  2. Valitse KIRJAUDU SISÄÄN
  3. Rekisteröitymisohjeet näkyvät näytöllä
  4. Kirjoita URL-osoite tietokoneen tai mobiililaitteen selaimeen
  5. Kirjoita 8-numeroinen koodi, jonka näet television näytöllä
  6. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi
  7. Laitteesi on nyt synkronoitu ja voit aloittaa katselun!