Hoe stel ik Surround Sound of Dolby Atmos in op Disney+?

Disney+ biedt steeds meer content in 5.1 Surround Sound en Dolby Atmos. De audioformaten die door een bepaalde titel worden ondersteund, staan vermeld in de DETAILS-sectie onder elke titel. Disney+ maakt automatisch gebruik van de beste audiokwaliteit die je systeem ondersteunt.

Om van 5.1 Surround Sound of Dolby Atmos te kunnen genieten, moet je audiosysteem compatibel zijn met Dolby Digital Plus (voor 5.1) en/of Dolby Atmos.

Voor de beste Disney+-ervaring moeten alle onderdelen, waaronder HDMI-kabels, digitale inhoud met een hoge bandbreedte ondersteunen. Voor 4K Ultra HD en HDR moeten externe beeldschermen HDCP 2.2 ondersteunen. Neem contact op met de fabrikant van het apparaat om erachter te komen welke mogelijkheden jouw apparaat biedt.