Hoe gebruik ik ondertiteling?

De meeste Disney+-content is beschikbaar met ondertitels. Wanneer de Disney+-app opstart, gebruikt deze de huidige systeeminstellingen van het apparaat of platform voor ondertiteling en taalaudio. Deze instellingen kunnen op elk moment worden gewijzigd voor Disney+.

Om je audiotaal en ondertiteling in te stellen op alle apparaten:

1. Terwijl je een film of serie kijkt, klik je op het pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm om de huidige audio- en ondertitelselecties weer te geven
  2. Selecteer je gewenste taal uit de lijst(en)
  3. Sluit het scherm en ga terug naar de video met je nieuwe instellingen
  4. Je geselecteerde taalinstellingen worden op dit profiel opgeslagen.

Hieronder vind je specifieke instructies voor het activeren en selecteren van de vormgeving van ondertiteling voor verschillende ondersteunde apparaten:

Webbrowser

Ga voor ondertitels op Disney+ naar het toetsenbordpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm.

iOS

Ga voor ondertitels op Disney+ naar het toetsenbordpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm.

De vormgeving van bijschriften en ondertitels kan worden beheerd via Algemene instellingen > Toegankelijkheids instellingen op jouw iOS-apparaat, waar je ook vormgeving en weergave van ondertitels kunt aanpassen.

Android

Ga voor ondertitels op Disney+ naar het toetsenbordpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm.

De vormgeving van bijschriften en ondertitels kan worden beheerd via Algemene instellingen > Toegankelijkheid > Gehoor/Audio-instellingen van jouw Android-apparaat, waar je ook vormgeving en weergave van ondertitels kunt aanpassen.

Xbox

Ga voor ondertitels op Disney+ naar het toetsenbordpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm.

De vormgeving van bijschriften en ondertitels kan worden beheerd via Instellingen > Toegangsgemak > Bijschriften.

PlayStation

Ga voor ondertitels op Disney+ naar het toetsenbordpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm. Weergave van bijschriften en ondertitels wordt aangepast via Instellingen > Toegankelijkheid > Bijschriften.

Samsung Tizen Smart-tv’s

Tijdens het afspelen van een video kun je ondertitels inschakelen via het toetsenbordpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm.

Om ondertiteling verder aan te passen, navigeer je naar de menu’s voor tv-instellingen.

LG-tv’s

Tijdens het afspelen van een video kun je ondertitels inschakelen via het toetsenbordpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm. Selecteer hier het tabblad ‘vormgeving ondertitels’ en navigeer naar beneden om je favoriete vormgevingsopties te kiezen.

Om ondertiteling verder aan te passen, navigeer je naar de menu’s voor tv-instellingen.

Andere Smart-tv’s

Tijdens het afspelen van een video kun je ondertitels inschakelen via het toetsenbordpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm. Selecteer hier het tabblad vormgeving ondertitels en navigeer naar beneden om je favoriete vormgevingsopties te kiezen.