Ik krijg 'Foutcode 8'

Als je de volgende fout ziet:

We hebben problemen met de combinatie van e-mail en wachtwoord die je hebt ingevoerd.

Om je wachtwoord te herstellen, klik hier.

Als het probleem aanhoudt, bezoek dan het Disney+ Help Center (Foutcode 8).

Dan betekent dit dat je een ongeldig e-mailadres of wachtwoord hebt ingevoerd. Als je het e-mailadres voor jouw account bent vergeten, zoek dan in je e-mail naar jouw accountbevestigingsmail op het moment van inschrijving. Als je je wachtwoord niet herinnert, kan je het hier opnieuw instellen.

Als u problemen blijft ondervinden, neem dan contact op met de klantenservice via een van de onderstaande kanalen voor hulp.