Cache en gegevens wissen

Tijdelijke bestanden en gegevens worden vaak opgeslagen op apparaten om te helpen met de algehele prestaties. Soms kunnen cachebestanden echter in de loop der tijd beschadigd raken en leiden tot streamingproblemen.

Om beschadigde bestanden te verwijderen en te helpen bij de stabiliteit van de prestaties, kun je op bepaalde apparaten zowel cache als gegevens wissen. Selecteer hieronder jouw apparaat voor meer stappen:

Android-telefoon en -tablet

Android TV

Apple TV (alle generaties)

Chromecast

Computerbrowser

Fire TV en Fire TV Stick

iPhone en iPad

Nintendo Switch

PlayStation 3

PlayStation 4

Xbox 360

Xbox One

Als jouw ondersteund apparaat niet staat vermeld, zijn er geen stappen voor het wissen van cache en gegevens op dit apparaat.

Android-telefoon en -tablet

Android TV

Apple TV (alle generaties)

Chromecast

Computerbrowser

Fire TV en Fire TV Stick

iPhone en iPad

PlayStation 4

Xbox One