Mitä laitteita ja alustoja Disney+ tukee?

Disney+ tukee mobiililaitteita, verkkoselaimia, pelikonsoleja, digisovittimia ja älytelevisioita, mukaan lukien (jos saatavilla):

Verkkoselaimet (suoratoiston kautta)
Disney+ -palvelun verkkoselaimia koskevat järjestelmävaatimukset

Mobiililaitteet ja tabletit (ilmaiseksi ladattavan sovelluksen kautta)
Android-puhelimet ja -tabletit
Applen iPhone-puhelimet ja iPad-tabletit
Amazon Fire -tabletti

Älytelevisiot (esiasennettuna tai ilmaiseksi ladattavan sovelluksen kautta)
Android TV -laitteet
LG WebOS -älytelevisiot
Samsung Tizen -älytelevisiot

Liitetyt televisiot, pelikonsolit ja suoratoistolaitteet (ilmaiseksi ladattavan sovelluksen kautta)
Amazon FireTV
Apple AirPlay
Apple TV (4. sukupolvi tai uudempi)
Chromebook
Chromecast
Sony PlayStation 4
Sony Playstation 5
Xbox One
Xbox Series S
Xbox Series X