Waarom staan bepaalde afleveringen in de verkeerde volgorde?

Disney+ speelt afleveringen af in de volgorde waarin ze oorspronkelijk op tv zijn uitgezonden. Dit hoeft niet altijd overeen te komen met de nummering.

Als je denkt dat er een fout is gemaakt, laat het ons dan weten door feedback te versturen.

Feedback geven: selecteer de knop Feedback geven op de startpagina van het Disney+ Help Center (dit is een van de vier grote knoppen onder de zoekbalk).