De ondertiteling werkt niet. Hoe kan ik dit oplossen?

Voor sommige films en programma's op Disney+ is ondertiteling beschikbaar. Je kunt deze in- en uitschakelen terwijl je streamt (en de audiotaal wijzigen). Raadpleeg dit artikel voor meer informatie over hoe je ondertiteling inschakelt.

Als de ondertiteling niet werkt, kun je een aantal dingen proberen:

Werk je apparaat bij

Zorg ervoor dat je apparaat over de meest recente versie van het besturingssysteem beschikt.

Raadpleeg Manieren om te kijken voor meer informatie over geschikte apparaten.

Installeer de app opnieuw

Op Apple-apparaten:

1. Houd het app-icoontje vast tot het icoontje schudt.
  2. Tik linksboven op de x.
  3. Tik op Verwijderen.
  4. Installeer de app opnieuw via de App Store.

Op Android-apparaten:

1. Tik op de Play Store.
  2. Tik linksboven op de 3 streepjes.
  3. Tik op Mijn apps.
  4. Tik op de app die je wilt verwijderen.
  5. Tik op Verwijderen en bevestig je keuze.
  6. Je kunt de app opnieuw installeren door terug te keren naar de Play Store.

Zo zorg je ervoor dat je de nieuwste versie van Disney+ gebruikt.

Houd er rekening mee dat je downloads worden verwijderd als je de Disney+ app op het apparaat verwijdert.